Selecteer een pagina

Over ons

WebshopWinkels

Wie zijn wij?

VFP is een echt familie bedrijf. Zo is ons verhaal begonnen op de Van Hoytemastraat 98 met Joke & Cees. Al gauw waren we uit deze locatie gegroeid en moesten we oriënteren wat voor ons een passende oplossing was. Verbouwen of verhuizen? Al gauw deed ons een buitenkansje voor en konden we een paar panden opschuiven. Hier hebben we hard verbouwd en de winkel van onze dromen gebouwd. Onze dochter Megan kwam in een tussenjaar bij ons werken en heeft de liefde voor het vak hier op gedaan. Niet alleen de liefde voor het vak, maar ook haar man Justin heeft ze hier leren kennen. Met z’v vieren draaien we de Hoytemastraat. Wie weet wat er in de toekomst nog meer gaat komen…..

Meest gestelde vragen

Heeft u een vraag?

Wellicht staat het antwoord hierop in een van de meest gestelde vragen hieronder.

Wat betekend VFP?

Het antwoord is eigenlijk heel simpel, vis drietalig: Vis Fish Poisson. Het grappige verhaal achter ons logo is dat dit door Megan zelf ontworpen is toen ze nog klein was. Dit hebben wij later door een ontwerper uit laten werken.

Wat zijn de voorwaarde?

Bij afhalen is er geen minimale bestelorde. Afhalen op de van Hoytemastraat is mogelijk van maandag tot en met zaterdag. Ophalen op de Theresiastraat is mogelijk van dinsdag tot en met zaterdag.

Bij bezorgen is boven de €25,- de bezorging gratis. Wij bezorgen binnen Benoordenhout, Bezuidenhout, Mariahoeve en Voorburg. Wilt u een bezorging buiten een van deze wijken? Neem dan even telefonisch contact met ons op voor de opties.

Wanneer leveren jullie?

Maandag tot en met Zaterdag leveren wij van 09:30-11:30 en 13:30-15:30. 

Ik kan het product dat ik wil hebben niet vinden op de website?

Van niet alle producten hebben wij genoeg aanvoer om op de website te plaatsen. Wilt U toch iets hebben wat U niet op de site ziet staan? Neem dan telefonisch contact op met een van de locaties om de opties te bespreken. Vaak is er meer mogelijk dan U denkt.

Leveren jullie ook aan horeca en instellingen?

Ja dit doen wij. Hiervoor kunt u het beste contact op nemen via onze e-mail: info@visdenhaag.nl

Dagelijks verse aanvoer — Met liefde & ambacht gemaakt —

Contact

Van Hoytemastraat 64
2596 ES Den Haag

VFP Trading B.V.

KvK 73314684

Btw nl 859455944B01

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Neem gerust contact op